1.015.200 TON ASFALT- 22 BİN METREKARE PARKE TAŞI

Pozantı Belediyesinin fen işlerine bağlı ekipleri, sıcak asfalt dökerek yol yenileme ve düzenleme çalışmaları her geçen gün devam ediyor.

Fen işleri ekipleri ilçe genelindeki asfalt ve parke taşı çalışmalarını ara vermeden sürdürmeye devam ediyor. Özellikle havalar soğumadan sıcak asfalt dökülecek yerlere önem veren ekipler haftanın iki günü 6 kamyon asfalt ile yol yapımı gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Hamidiye Mahallesinde çalışmalarını yürüten ekipler, şimdi de Aşçıbekirli Mahallesinde yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre Aşçıbekirli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam edecek olan ekipler ilerleyen günlerde ise Yukarıbelemedik ve Yağlıtaş Mahallesinde çalışma yürütecekleri öğrenildi.

Pozantı Belediyesi ekiplerinin 1 Nisan 2024’ten bu zamana kadar toplam 1.015.200 ton sıcak asfalt ve 22 Bin metre kare parke taşı çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.