BAŞKAN ALİ AVAN PAZARCI ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ALİ AVAN PAZARCI ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Sorunları tespit etmek için vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Avan, bu kez de halk pazarı esnafını ziyaret etti.

Pozantı Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi, güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerindeki denetimlerini artırdı. Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak denetim yapan Başkan Ali Avan ve Zabıta Ekipleri, halkın şikâyet ve önerilerini de dinledi.

Belediye Başkanı Avan, Pazartesi Pazarı esnafını ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi, hem de istek ve şikâyetleri dinledi. Başkan Ali Avan’a ziyareti ve denetimi sırasında Zabıta Müdürü Yaşar Süllü’de eşlik etti.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Avan, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Pazar esnafları ile alışverişe gelen vatandaşların istek ve şikâyetlerini tek tek not aldıran Başkan Avan," Vatandaşımızın ve esnafımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Halktan gelen şikâyetlere çözüm bulmak için çalışıyoruz" dedi.

Ekipler, vatandaşların huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi için çalışırken, fiyatlar konusunda mağdur edilmemesi için denetimlerine devam ediyor. Ekipler; Pazarın ve tezgâhların düzeni, sergi işgaliyesi, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığını denetleyerek, fiyat etiket kontrolü gerçekleştiriyor.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis